Danka-blog

Ez a blog a Down-szindrómáról, sőt sokkal inkább a Down-szindrómásokról szól mindenkinek. Hogy megismerjük és elfogadhassuk őket.

IndaFotó képek

Legyen Tőlünk Víg a Színház!

2009.03.10. 08:13 - bhgabi

Különleges családi nap a Vígszínházban

Március 21-én, a Down-szindróma Világnapján ezidáig páratlan rendezvényre kerül sor a Vígszínházban. Együtt játszhatnak sérült és ép gyerekek, találkozhatnak a szülők. Lesznek bohócok, kézműves foglalkozások, lufi hajtogatás, játszóház és arcfestés. A színház előtt zajló rajzversenyen a legszebb alkotások készítői belépőket nyernek a Vígszínház előadásaira. Fellépnek többek között Gryllus Vilmos, a Makám Együttes, Szalóki Ági, Palya Bea. A házigazda Eszenyi Enikő.

Itt egy esély arra, hogy a következő generáció számára már könnyebb legyen a sérült emberek elfogadása. Én ott leszek Dáviddal, de megmondom őszintén félek, hogy hogyan fog érinteni. Abban azonban biztos vagyok, hogy ez csak nekünk, felnőtteknek nehéz. A gyerekek önfeledten fognak szórakozni és játszva tanulnak, ismerik meg egymást. Remélem sok egészséges gyermek szülője dönt úgy, hogy érdemes eljönni és a rendezvény valóban beváltja a hozzá fűzött reményeket!

A program 10 órakor kezdődik, délután 3-ig tart. A belépőjegy 500Ft. További részletes információk találhatók a rendezvény honlapján. Érdemes meglátogatni a szervező Down Egyesület honlapját is.



süti beállítások módosítása